Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

Η Ελλάδα της υπερβολής και της ξεφτίλας!

Για άλλη μια φορά καταφέραμε να γίνουμε γραφικοί με την υπερβολή μας, αλλά και να ξεφτιλιστούμε. Οι εικόνες που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων , δεν μας τιμάνε καθόλου. Εικόνες ανθρώπων που τσακώνονται για λίγη βενζίνη! Βρίζουν , εκνευρίζονται, χτυπιούνται! Για πιο λόγο; Για την βενζίνη! Λες και αν ξεμείνουν 1-2 μέρες, θα καταστραφούν. Θα τελειώσουν επαγγελματικά. Θα εξαφανιστούν.
Ας πάρουμε τα πράγματα λίγο ψύχραιμα και να δούμε μήπως αυτοί που βλέπουμε στα κανάλια έχουν δίκιο και καλά κάνουν και τρελαίνονται για λίγη βενζίνη.
Αν υποθέσουμε ότι είναι επαγγελματίες και χρειάζονται πολύ βενζίνη για επαγγελματικούς λόγους, τότε ένα γέμισμα , δεν πρόκειται να τους σώσει. Μάλιστα θα έπρεπε να είχαν φροντίσει, εφοδιαστούν με καύσιμα, μιας και γνώριζαν για την απεργία από την προηγούμενη εβδομάδα. Αρα , κακώς χτυπιούνται !
Αν υποθέσουμε ότι χρειάζονται βενζίνη απλώς για να πηγαίνουν στη δουλειά τους, τότε θα έπρεπε να είχαν φροντίσει από την Παρασκευή να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ, ώστε να τους κρατήσει για 5 -6 ημέρες. Τώρα δεν έχει νόημα να κοπανιούνται στις ουρές. Άλλωστε και να μείνουν από βενζίνη, κανείς δεν θα τους καταλογίσει ευθύνες, μιας και το πρόβλημα είναι γνωστό σε όλους. Επίσης , υπάρχουν και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αρα αδίκως αγχώνονται.
Δεν μιλάμε για τις περιπτώσεις που απλά θέλουν βενζίνη για να κάνουν τις βόλτες τους . Εκεί δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Οι μόνοι που έχουν δικαιολογημένα άγχος για την βενζίνη , είναι αυτοί που τη χρειάζονται για λόγους υγείας. Αλλά πόσοι είναι αυτοί;
Συνεπώς , για άλλη μια φορά οδηγούμαστε στην υπερβολή , για ένα απλό θέμα. Για άλλη μια φορά ξεφτιλιζόμαστε. Μίλαμε για εντελώς γραφικές αντιδράσεις. Σε λίγο θα μας βγάλουν και στο youtube (αν δεν έχει γίνει ήδη).
Αυτά βλέπουν στο εξωτερικό και τελικά δεν μας παίρνουν στα σοβαρά. Μπράβο μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: