Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

2 νεκροί κατα την διάρκεια έξωσης σε ενοικιαστή!

Από την "Ναυτεμπορική" :

"Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή του χθες το απόγευμα στη Νέα Μάκρη, κατά τη διάρκεια παράδοσης εντάλματος έκδοσης. Δικαστικός επιμελητής επιχείρησε να παραδώσει το έγγραφο σε ενοικιαστή στην οδό Ανάφης 9, με τη συνοδεία δύο αστυνομικών και με εκπρόσωπο του ιδιοκτήτη.

Ο ηλικίας 68 ετών ενοικιαστής πυροβόλησε θανάσιμα τον 60άχρονο εκπρόσωπο του ιδιοκτήτη. Ο αστυνομικός ανταπέδωσε τα πυρά, τραυματίζοντας θανάσιμα τον ενοικιαστή."


Η κατρακύλα στις αξίες των ανθρώπων δεν έχει τέλος. Πλέον η ζωή του ανθρώπου δεν αξίζει μια. Ανα πάσα στιγμή μπορεί κάποιος να σου την αφαιρέσει , έτσι για το τίποτα. Για μια διαμάχη για την προτεραιότητα σε ένα σταυροδρόμι, για μια έξωση, για να σου πάρει 50€ ή το κινητό! Που έχουμε καταντήσει;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου Cosmos71 έγραψες κάτι που δυστυχώς μάλλον είναι αλήθεια:
"Η κατρακύλα στις αξίες των ανθρώπων δεν έχει τέλος. Πλέον η ζωή του ανθρώπου δεν αξίζει μια"
Χάνονται φίλε μου οι αξίες και μαζί τους, χάνονται ζωές. Είδα τις προάλες σε μία ψυχιατρική κλινική στην Αμερική, μία ασθενής που περίμενε, πάρα πολλές ώρες, μέχρι που πέθανε και πάλι, δεν ενδιαφέρθηκαν αμέσως. Και ο μόνος μάρτυρας αυτού του γεγονότος ποιος ήτανε; Ήτανε μία κάμερα ασφαλείας...Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε...Τον εαυτούλη μας, να κοιτάξουμε, την κοιλιά μας να γεμίσουμε και την ψυχή μας να την αδειάσουμε από ευαισθησίες. Αρκεί εμείς να περνάμε καλά...Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι ευαίσθητοι, που αποτελούν την ελπίδα.
Με αγάπη πάντα
Max