Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Ζούμε από τις χειρότερες στιγμές στη πολιτική ζωή.

Το τελευταίο ενάμιση μήνα, η χώρα μας ζει μια από τις χειρότερες στιγμές της πολιτικής ζωή. Ξεκίνησε με την υπόθεση Ζαχόπουλου, συνέχισε με την κοκορομαχία και το ξεκατίνιασμα Μάκη - Θέμου και συνεχίστηκε με τα προχθεσινά επισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
Δεν θα σταθώ τόσο στα γεγονότα τα ίδια. Ούτως ή άλλως γνωρίζουμε τη διαφθορά που υπάρχει στα διάφορα Υπουργεία (ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι). Επίσης , λίγο μας ενδιαφέρει η ερωτική ζωή κάποιου γραμματέα (εκτός αν αυτή είναι εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος). Το αν 2 δημοσιογράφοι πλακώνονται και βγάζουν τα άπλητά τους στη φόρα , ούτε αυτό μας ενδιαφέρει (μας ενδιαφέρει μόνο η ανθρωποφαγία με την οποία έκαναν εκατομμύρια ευρώ).
Αυτό που μου κάνει όμως ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι κανείς δεν κάνει τίποτα! Η Κυβέρνηση κρύβεται σχετικά με την υπόθεση Ζαχόπουλου και δεν βγαίνει να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Η αντιπολίτευση , δεν εκμεταλλεύεται, μέχρις υποψίας ,την υπόθεση, όντας πολύ χαλαρή (που είναι το σκληρό ρόκ; Το εφαρμόζουν όταν δεν χρειάζεται και για ανούσιους λόγους και τώρα που κανονικά είναι απαραίτητο , την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια) και έχοντας μπει για άλλη μια φορά σε φάση εσωστρέφειας (θα κάνει όμιλο ο Βενιζέλος ή όχι;). Τα υπόλοιπα κόμματα (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ) κάτι προσπαθούν να κάνουν αλλά κι εκεί δεν βλέπω και πολλά πράγματα.
Στην περίπτωση Μάκη - Θέμου δεν το συζητάω! Δεν τολμάει κανείς να μιλήσει! Τρελοί είναι;! Φαντάσου τι διαφθορά και σήψη υπάρχει (την οποία την γνωρίζουν βέβαια Θέμος - Μάκης), ώστε να "την έχουν κάνει τουμπεκί" όλοι! Ασε σου λένε μην γίνουμε κι εμείς πρωτοσέλιδο!
Τέλος , στα προχθεσινά επισόδια , φάνηκε για άλλη μια φορά η ανικανότητα της αστυνομίας να κάνει στοιχειωδώς τη δουλειά της. Κανένας προγραμματισμός, καμία οργανωμένη κίνηση. Ολα πάλι έγιναν στον άερα, τινάζοντας την Αθήνα στο αέρα, με θύματα πάλι τους αθώους πολίτες. Και ποια είναι η απάντηση της Αστυνομίας και του Υπουργείου; Οτι όλα πήγαν καλά!!! Αν είναι δυνατόν!!!
Κύριε Καραμανλή, αφήστε τα περι νοπής και ισχυρής εντολής και κοιτάξτε να συμμαζέψετε λίγο την Κυβέρνησή σας! Αν δεν μπορείτε να το κάνετε , παραιτηθείτε και ζητήστε εκλογές! Μάλλον οι συνεργάτες σας ήταν τόσο στερημένοι από την έλλειψη εξουσίας επι 20 χρόνια, που δεν ξέρουν τι κάνουν. Τέτοια εξώφθαλμη επίδειξη ανικανότητας , δεν έχω ξαναδεί. Τέτοια ανυπαρξία έργου, δεν έχω ξαναδεί. Αλλά που να προλάβουν να κάνουν έργο; Αφού τρέχουν όλη μέρα στα κανάλια για να πείσουν οτι τουλάχιστον αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με θέματα διαφθοράς. Οτι αυτοί είναι καλοί και ότι οι άλλοι φταίνε!
Ασχολειθείτε και λίγο με το λαό και όχι μόνο με τον εαυτούλη σας! Κάντε κανένα έργο! Εργα θέλει η Ελλάδα και όχι ξεκατινιάσματα και σκάνδαλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: