Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Δυστυχώς για την ΑΕΚ , εξελίσεται το χειρότερο σενάριο!

Τελικά, όπως φαίνεται, ούτε ο Κοζώνης θα είναι η λύση για τον κατήφορο της ΑΕΚ. Δυστυχώς οι αντεγκλήσεις αυτό δείχνουν. Συνεπώς , το σενάριο που θα παίξει πλέον , είναι το πιο εφιαλτικό! Η ΑΕΚ , μάλλον θα πτωχεύσει, όπως δείχνουν τα πράγματα. Οι α-μέτοχοι δεν έχουν τη διάθεση να πληρώσουν , οι παίκτες πόσο υπομονή να κάνουν, οι υποχρεώσεις τρέχουν και τα έσοδα μειώνονται όσο περνάει ο χρόνος (λιγότερα εισιτήρια, έξω από κύπελλο , έξω από πρωτάθλημα, έξω από Ευρώπη). Οι σπόνσορες θα πληρώνουν όλο και λιγότερα χρήματα και πάει λέγοντας. Μόλις σταματήσει η ΑΕΚ να πληρώνει τις υποχρεώσεις της, αυτόματα θα γίνουν απαιτητές όλες οι υποχρεώσεις και έτσι η ΑΕΚ μη έχοντας χρήμα, θα κηρύξει πτώχευση και θα πέσει στην Δ' Εθνική !
Έτσι , μια ιστορική ομάδα της Ελλάδας , η τρίτη σε τίτλους , θα σταματήσει να υπάρχει όπως την ξέραμε. Αυτό που απέφυγαν ομάδες με πολύ λιγότερους οπαδούς, δεν θα το αποφύγει η ΑΕΚ.

Βέβαια θα είναι και πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο μιας και όλοι αυτοί οι οπαδοί δεν θα ασχολούνται πλέον , συνεπώς θα μειωθεί αρκετά και το κοινό που θα παρακολουθεί ποδόσφαιρο , καθώς και τα συνολικά εισιτήρια (και δεν αναφέρομαι στα εισιτήρια που κόβει τώρα η ΑΕΚ , αλλά σε αυτά που έκοβε υπό κανονικές συνθήκες.

Δυστυχώς.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: