Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

Γιατί δεν αναφέρει κανείς τα μποτιλιαρίσματα της Αττικής Οδού;

Κάθε πρωί , ένα κομμάτι της διαδρομής που κάνω για να φτάσω στην εργασία μου, περνάει από την Αττική οδό (από Περιφερειακή Αιγαλέου έως Δαχτυλίδι). Όπως γνωρίζουν πολλοί , το πρωί , ειδικά στο κομμάτι από κόμβο Μεταμόρφωσης μέχρι κόμβο Λ.Ηρακλείου υπάρχει μποτιλιάρισμα. Επίσης , το ίδιο συμβαίνει και από την αντίθετη πλευρά σε διάφορα σημεία (απ'ότι μου μεταφέρουν συνάδελφοι). Σήμερα μάλιστα , συνάντησα σημαντικότατο μποτιλιάρισμα από την έξοδο 7 (Λ. Δημοκρατίας , Μενίδι) μέχρι την έξοδο της Λ. Ηρακλείου (μιλάμε για περίπου 4 χλμ.). Το περίεργο είναι ότι ενώ στους άλλους κεντρικούς δρόμους (τους δωρεάν), όταν υπάρχει κίνηση, το αναφέρουν ξανά και ξανά όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, την Αττική οδό δεν την αναφέρουν πουθενά!!! Μάλιστα , όταν διαμαρτυρήθηκε ακροατής κάποια στιγμή σε ραδιοφωνικό σταθμό για το γεγονός ότι ενώ πλήρωσε για να πάει πιο γρήγορα στο προορισμό του, συνάντησε κίνηση , χωρίς να τον έχει ενημερώσει κανείς γι'αυτό για να παει από αλλού, του απάντησε εκπρόσωπος της Αττικής Οδού, ότι υπάρχουν ενημερωτικές πινακίδες , πριν τις εισόδους. Συμφωνώ, υπάρχουν πινακίδες που σε προειδοποιούν ότι υπάρχει κίνηση. Πότε όμως; Οταν είναι πλέον πολύ αργά!!! Εγώ, ερχόμενος από την περιφερειακή Αιγαλέω με κατεύθυνση προς Ανω Λιόσια, ειδοποιήθηκα ότι θα συναντήσω κίνηση από την έξοδο 7 έως την έξοδο 9. Ωραία!!! Τι θα μπορούσα να κάνω; Να γυρίσω πίσω και να πάω από Δαφνί, Λ. Καβάλας και Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας και πάλι Αττική Οδό; Ή να πάω από την Λ. Φυλής και να μπλέξω σε χειρότερη κίνηση;

Ας αφήσουν την κοροϊδία και να κοιτάξουν να λύσουν το πρόβλημα (υπάρχουν επιστημονικοί τρόποι, που μπορούν να εντοπίσουν τα αίτια του προβλήματος και μετά κάποιοι να μελετήσουν τις πιθανές λύσεις).

Ελεος !!! Ας κάνει κάποιος επιτέλους τη δουλειά του σε αυτό το κράτος!! Ας λύσουν , έστω κάποια απλά καθημερινά προβλήματα. Μην ασχολούνται με τα σύνθετα (π.χ.ασφαλιστικό, κλπ) διότι ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να κάνουν κάτι, ή αν κάνουν κάτι θα είναι χειρότερο από το προηγούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: