Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Μπράβο κύριοι Βουλευτές! Δώσατε το καλό παράδειγμα στους πολίτες!

Κάθε φορά οι βουλευτές μας , καταφέρνουν να με εκπλήσσουν όλο και περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι, παρόλο που δεν τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση, πίστευα ότι έστω μια φορά θα έκαναν κάτι που να μην προκαλούσε τους πολίτες. Αυτοί όμως τι έκαναν; Επιβεβαίωσαν αυτό που αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τόσο εμείς , όσο και τα παιδιά μας : Στην Ελλάδα ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει , χωρίς να φοβάται ότι θα τιμωρηθεί! Η αναξιοκρατία , η ανηθικότητα, ο ατομισμός , η ανικανότητα, επιβραβεύονται !
Δεν χρειάζεται να αναλωθώ στο θέμα Παυλίδη, διότι αυτή είναι η κορυφή του παγόβουνου. Αυτό όμως που με εξοργίζει είναι ότι , ενώ τα τελευταία 20 χρόνια στην χώρα μας (όπως είπε και ο Αλαβάνος) η πολιτική χαρακτηρίζεται από σκάνδαλα, δεν έχει τιμωρηθεί ούτε ένας!!!!! Με δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία , δεν έχει πάει κανείς φυλακή!!! Αφού δεν υπάρχουν αποδεικτικά, τότε γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια όλα αυτά και αντί να ασχολούμαστε με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, αυτό που μας απασχολεί είναι ποιος πήρε τις μίζες;!!!
Δυστυχώς , όσο περνούν τα χρόνια, αποδεικνύεται κάθε φορά ότι ,οι περισσότεροι που ασχολούνται με την πολιτική , το κάνουν για προσωπικό όφελος και όχι για να προσφέρουν στο σύνολο και την κοινωνία. Δυστυχώς , οι πρόγονοί μας θα ντρεπόντουσαν για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα. Επικρατεί η ιδιοτέλεια , η αναξιοκρατία και η υποκρισία. Γι'αυτό άλλωστε δεν ψήφισε η Βουλή την παραπομπή του Παυλίδη . Κόρακας Κοράκου μάτι βγάζει; Σου λέει ο βουλευτής " Κάτσε μεγάλε στα αβγά σου! Που να πηγαίνουμε τώρα σε εκλογές!!! Κι αν δεν βγούμε;! Είναι και η κρίση!!! Ασε καλύτερα!!!!"
Και παρόλα αυτά, μεγάλο κομμάτι των πολιτών, θα ξαναψηφίσει τους ίδιους. Τις περισσότερες φορές όχι γιατί πιστεύει ότι θα κάνουν κάτι για την χώρα, αλλά γιατί θα τους έχουν τάξει κάποια θέση , κάποιο ρουσφέτι. Γιατί θα τους έχουν πείσει ότι δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Γιατί θα τους έχουν πείσει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα αντίδρασης. Γιατί θα τους έχουν πείσει ότι το ατομικό συμφέρον είναι υπεράνω του ομαδικού. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση και αποφεύγουμε να την αντιμετωπίσουμε.
Ο λαός μας έγραψε ιστορία και πρόσφερε στην ανθρωπότητα βάση άλλων αρχών και όχι βάση αυτών που βλέπουμε σήμερα.
Μπράβο κύριοι βουλευτές. Ξεφτιλιστήκατε για άλλη μια φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: