Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

Οχι άλλο Ζαχόπουλο!!!

Ελεος! Λες και έχουμε λύσει όλα τα άλλα προβλήματα και έμεινε να λύσουμε για το τι έγινε με τον Ζαχόπουλο! Για το αν υπάρχει βίντεο ή όχι. Για το αν είναι μοντάζ ή όχι κλπ.κλπ. Τι προσπαθούν όλοι τώρα να ανακαλύψουν; Ο Ζαχόπουλος έκανε ότι έκανε για δικούς του λόγους. Γιατί πρέπει εμένα να με ενδιαφέρει τι έκανε με την 35χρονη , τι σχέση είχε κλπ.κλπ. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου! Τώρα ανακάλυψαν ότι κάποια πράγματα στα Υπουργεία δεν γίνονται με αξιοκρατία; Τώρα ανακάλυψαν ότι υπάρχουν ρουσφέτια, ανταλλαγές και άλλα πολλά; Τώρα ανακάλυψαν ότι τα πράγματα είναι εκτός ορίων;
Τελικά το βαρέλι δεν έχει πάτο σε αυτή την χώρα; Ας ασχοληθεί κάποιος επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα και ας αφήσουν τις ροζ , πράσινες και μπλε ιστορίες του οποιουδήποτε.
Σε δελτία των 45 λεπτών, αφιερώνουν 35 λεπτά για τον Ζαχόπουλο. Εδώ γίνεται χαμός στο Πακιστάν, στην Κένυα σκοτώνονται εκατοντάδες άνθρωποι , αλλά όχι, εμείς πρέπει να δούμε τι έγινε με τον Ζαχόπουλο! Και πρέπει να το αναλύσουμε, όσο γίνεται περισσότερο!!! Για το Σκοπιανό δεν αφιερώθηκε συνολικά τόσος χρόνος , στα δελτία ειδήσεων.
Πόσο ηλίθιοι νομίζουν ότι είμαστε;
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ! ΕΛΕΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: