Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

Αυτοί που φταίνε για την κατάντια της Ολυμπιακής.

Βλέποντας τις εξελίξεις στην Ολυμπιακή, είναι αλήθεια πως αισθάνομαι κάπως άσχημα. Δεν μου αρέσει που μια εταιρεία, που όπως και να έχει , είναι συνδεδεμένη με την Ελλάδα , ειδικά στην συνείδηση των ξένων, κλείνει τον κύκλο της με τόσο άδοξο τρόπο. Σίγουρα , πολλές φορές μας έκανε και αγανακτήσαμε, μας έκανε και εκνευριστήκαμε, μας έκανε και βρίσαμε, αλλά πάντα ήταν η πρώτη μας επιλογή, διότι τουλάχιστον ήταν η πιο ασφαλής εταιρεία και ήταν ο εθνικός αερομεταφορέας.
Τώρα , ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις , αυτούς που ευθύνονται για αυτό το τέλος της Ολυμπιακής , να κλαίνε με μαύρο δάκρυ για την εταιρεία, τους εργαζομένους κλπ. Αυτούς οι οποίοι για να εξυπηρετήσουν τις πελατειακές τους σχέσεις, έβαζαν κατα εκατοντάδες τους "πελάτες" τους στην Ολυμπιακή , προκειμένου να εξασφαλίσουν "το ψηφαλάκι", που λέει και ο Καφετζόπουλος. Οι οποίοι δεν έδιναν σημασία στις φωνές που έλεγαν ότι με αυτό τον τρόπο θα βούλιαζε η εταιρεία . "Ας βολέψουμε τώρα τους δικούς και βλέπουμε στο μέλλον" . Ετσι φτάσαμε σε μια εταιρεία οι οποία είχε τα 5πλάσια άτομα από αυτά που χρειάζονταν και πολλοί από αυτούς δεν είχαν ούτε καν τα τυπικά προσόντα για να καλύψουν τις θέσεις. Για άλλη μια φορά οι ένδοξοι πολιτικοί μας τα κατάφεραν και τώρα βγαίνουν και μας κοροϊδεύουν και με τις ηλιθιότητες που λένε.
Επιμένω : απορώ πως ψηφίζουμε τέτοιους ανθρώπους; μιλάμε για το μεγαλείο της ασχετοσύνης. Την προσωποποίηση τις βλακείας . Τους άρχοντες της κοροϊδίας και του ψέματος.
Το κακό είναι ότι μέσα σε όλους , την πληρώνουν και άνθρωποι ,που έχουν πραγματική ανάγκη και τώρα δεν ξέρουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον.
Μπράβο, για άλλη μια φορά τα καταφέρανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: