Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Η διαχείρηση του αποτελέσματος ΠΑΟ-ΟΣΦΠ δείχνει τι λαός ηλίθιος είμαστε!

Τελείωσε λοιπόν άλλο ένα ντέρμπι με νικητή αυτή τη φορά τον ΠΑΟ. Λες λοιπόν να διαβάσεις εφημερίδες και αναπόφευκτα πέφτει το μάτι σου και στις οπαδικές εφημερίδες . Πέρα από τα σεξιστικά σχόλια, τα οποία τα βρίσκω απαράδεκτα και αντιπροσωπευτικά της ποιότητας των εντύπων αυτών , δεν υπάρχει περίπτωση μια φορά να παραδεχτεί κάποιος από τους 2 την ήττα του. Πάντα κάποιος άλλος φταίει! Ποτέ η ομάδα τους, ποτέ ότι πιθανόν οι άλλη ομάδα να ήταν καλύτερη, ίσως πιο τυχερή (που παίζει και αυτό ρόλο στο ποδόσφαιρο). Πάντα κάποιος άλλος! Και το λένε ποιοι αυτό! Οι 2 ομάδες που έχουν πάρει τα περισσότερα πρωταθλήματα , οι ομάδες που έχουν παραγκωνίσει όλες τις υπόλοιπες ομάδες , έχουν πάρει χιλιάδες σφυρίγματα σε βάρος μικρότερων ομάδων και η λίστα θα μπορούσε να συνεχίζει!

Ακόμα και στην διασκέδασή μας, αποδεικνύουμε την ηλιθιότητα και την καφρίλα μας. Γι'αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα στην "πόλη" (Ευρώπη). Γι'αυτό το μοναδικό μεγάλο επίτευγμα (Euro 2004) το πετύχαμε με άνθρωπο που δεν είχε σχέση με την ελληνική πραγματικότητα και γενικά έκλεινε τα αυτιά του σε ότι κι αν λεγόταν.

Και όσον αφορά τις οπαδικές εφημερίδες, δυστυχώς τις διαβάζουν πολλοί

Δεν υπάρχει σωτηρία...το αποδεικνύουμε κάθε μέρα. Είναι η νοοτροπία και η κουλτούρα μας τέτοια. Σε όλες τις δραστηριότητές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: