Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Η Ιστορία κάνει κύκλους. Γυρίσαμε στην Εποχή της Αρένας.

Υπάρχει μια θεωρία σχετικά με την Ιστορία, που ισχυρίζεται ότι κάνει κύκλους και κατά τακτά χρονικά διαστήματα , επαναλαμβάνεται. Η θεωρία αυτή έχει επιβεβαιωθεί σε αρκετές περιπτώσεις κατά την διάρκεια της Ιστορίας του ανθρώπου.
Σήμερα βλέπουμε να επαναλαμβάνεται, γυρίζοντάς μας πίσω στην εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, όπου προς τέρψιν του πλήθους, σκοτώνονταν οι Μονομάχοι στην Αρένα ή ρίχνανε ανθρώπους στα λιοντάρια , τα οποία τους κατασπάραζαν μπροστά στο κοινό (live).
Μια ιστορία που ξεκίνησε από την απόπειρα αυτοκτονίας κάποιου κρατικού υπαλλήλου, έχει καταλήξει στην μονομαχία μέχρι αλληλοεξόντωσης, δυο συνεταίρων (οι Μονομάχοι), οι οποίοι έχουν ξεφύγει πλέον και δεν ξέρουν τι λένε, αποκαλύπτοντας βέβαια ο ένας τα άπλυτα του άλλου. Ο λαός παρακολουθεί στην Αρένα (δελτία ειδήσεων των 8) την μονομαχία αυτών των συνεταίρων, οι οποίοι στο παρελθόν , είχαν σαν επάγγελμα να ρίχνουν στα λιοντάρια , ανθρώπους και να τους ξεσκίζουν προς τέρψιν του λαού, ο οποίος παρακολουθούσε με ενδιαφέρον (μετρήσεις AGB) τους εν λόγω να ξεσκεπάζουν τη σαπίλα αυτής της κοινωνίας (και αφού αποκάλυψαν όλη τη σαπίλα των άλλων, τώρα αποκαλύπτουν και τη δική τους).
Η μόνη άμυνά μας , απέναντι σε αυτή την απαξίωση της νοημοσύνης μας , είναι να απέχουμε από την παρακολούθηση αυτής της κατάστασης. Ας φαγωθούν και "ας τελειώσει η ιστορία με αίμα". Δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Να μας πούνε μόνο , πότε και αν θα ασχοληθεί κάποιος με τα σοβαρά θέματα του τόπου και των πολιτών (ένα βρέφος πέθανε επειδή δεν το μετάφεραν έγκαιρα με το αεροπλάνο και εμείς παρακολουθούσαμε στα δελτία τους τιμητές της δημοσιογραφίας και τους φύλακες της διαφάνειας να τρώγονται σαν τα σκυλιά!!!).
ΑΙΣΧΟΣ!!!

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

Οχι άλλο Ζαχόπουλο!!!

Ελεος! Λες και έχουμε λύσει όλα τα άλλα προβλήματα και έμεινε να λύσουμε για το τι έγινε με τον Ζαχόπουλο! Για το αν υπάρχει βίντεο ή όχι. Για το αν είναι μοντάζ ή όχι κλπ.κλπ. Τι προσπαθούν όλοι τώρα να ανακαλύψουν; Ο Ζαχόπουλος έκανε ότι έκανε για δικούς του λόγους. Γιατί πρέπει εμένα να με ενδιαφέρει τι έκανε με την 35χρονη , τι σχέση είχε κλπ.κλπ. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου! Τώρα ανακάλυψαν ότι κάποια πράγματα στα Υπουργεία δεν γίνονται με αξιοκρατία; Τώρα ανακάλυψαν ότι υπάρχουν ρουσφέτια, ανταλλαγές και άλλα πολλά; Τώρα ανακάλυψαν ότι τα πράγματα είναι εκτός ορίων;
Τελικά το βαρέλι δεν έχει πάτο σε αυτή την χώρα; Ας ασχοληθεί κάποιος επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα και ας αφήσουν τις ροζ , πράσινες και μπλε ιστορίες του οποιουδήποτε.
Σε δελτία των 45 λεπτών, αφιερώνουν 35 λεπτά για τον Ζαχόπουλο. Εδώ γίνεται χαμός στο Πακιστάν, στην Κένυα σκοτώνονται εκατοντάδες άνθρωποι , αλλά όχι, εμείς πρέπει να δούμε τι έγινε με τον Ζαχόπουλο! Και πρέπει να το αναλύσουμε, όσο γίνεται περισσότερο!!! Για το Σκοπιανό δεν αφιερώθηκε συνολικά τόσος χρόνος , στα δελτία ειδήσεων.
Πόσο ηλίθιοι νομίζουν ότι είμαστε;
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ! ΕΛΕΟΣ!